Brommerverzekering

Een juiste verzekering voor uw brommer

Schadevrije jaren

De W.A. dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) is verplicht. Elk actief kenteken in Nederland moet dus verzekerd zijn. Een W.A. dekking keert uit als u schade schade aan derden veroorzaakt.

 

Verder is het mogelijk uw vermogen (de brommer zelf) te beschermen. Dat kan doormiddel van het sluiten van een beperkt casco óf volledig casco (allrisk) dekking.

 

Bij Van Brederode Financieel Adviseurs zoeken wij altijd voor u uit wat de beste optie is.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (W.A.)

    De Wettelijke Aansprakelijkheid brommerverzekering (W.A.) dekt de schade waarvoor de brommerbezitter wettelijk aansprakelijk is. Schade aan de bromfiets zelf wordt niet hierbij vergoed. Iedere bromfietsbezitter is verplicht om zijn brommer (minimaal) WA te verzekeren. Omdat de verzekering aan het kenteken gebonden is, is er ook dekking als u een ander laat rijden (tenzij deze persoon niet wettelijk bevoegd is een bromfiets te besturen).

  • Beperkt Casco (Diefstaldekking)

    Een WA+ of beperkt casco dekking biedt naast de verplichte WA-dekking ook dekking bij diefstal en vandalisme. U dient hierbij te denken aan schade door diefstal, brand, hagel/storm en ruitbreuk. Hierbij geldt meestal een eigen risico. Let wel op dat bij diefstal een goedgekeurd slot (minimaal ART-3) verplicht is.

  • Volledig Casco (Allrisk)

    Een allrisk verzekering wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De allrisk verzekering kent een nog wat uitgebreidere dekking dan de beperkt casco verzekering. Bij een All Risk brommerverzekering is schade aan de eigen brommer in de meeste situaties gedekt.

Bij Van Brederode Financieel Adviseurs is het mogelijk om de opgebouwde schadevrije jaren mee te nemen naar uw motor- en/of autoverzekering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Van Brederode Financieel Adviseurs

Over ons

Contact

 

Producten

Verzekeringen

Hypotheken

Direct contact

 

Heeft u vragen, hulp nodig en/of wilt u direct persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

T. 050-5348330

E. info@vanbrederode.nl

 

Contact

Ga naar onze contactpagina voor meer informatie.

 

Openingstijden

Elke werkdag - 08:30 en 17:30